September 17

Finner Bitcoin-brukere mer bruk i sin tokeniserte form?

Bitcoin har vært en kryptovaluta som har vært stadig etterspurt. Nylig markerte Bakkt Bitcoin-futures en heltidshøyde i de fysisk avviklede Bitcoins, mens den tokeniserte versjonen av The News Spy har toppet seg innen desentralisert finansiering [ DeFi ]. Selv om spotmarkedet kan se kjedelig ut for øyeblikket, foregikk store aktiviteter i bakgrunnen.

Tokenisering av Bitcoin og økning av DeFi

Den desentraliserte finansinfrastrukturen ble skadet ganske dårlig med det synkende spotmarkedet. Imidlertid var DeFi-sektoren i bedring de siste dagene da den totale verdien låst på plattformen oversteg 8,5 milliarder dollar. Dette var en utvinning på 39,5% på seks dager, og markedet viste fremdeles sterk fart.

På samme måte ble Bitcoin stadig økende for å få tilgang til desentraliserte finansprotokoller. I følge data var Bitcoin for øyeblikket over $ 1 milliard for øyeblikket låst i DeFi.

DeFiPulse foreslo at nesten 99.844k BTC for øyeblikket var i Defi, men toppen var 101,665k BTC tidligere i dag. Dette var over 23 ganger BTC låst i Liquid Network [2593 BTC] og Lightning Network [1069 BTC, offentlige kanaler]. Mens Wrapped Bitcoin [ wBTC ] så mest BTC låst, holdt 67% av den totale mengden Bitcoin representert på Ethereum blockchain, i henhold til data samlet av Arcane Research.

Bitcoin står for nesten 5% av TVL i DeFi, noe som indikerer en økning i andelen av DeFi-kapitalisering representert av BTC, som har økt med 150% de siste tre og en halv måneden

Andre faktorer som har påvirket BTCs utvidelse til DeFi-økosystemet, kan være lanseringen av Rens mer desentraliserte virtuelle maskin og RenBTC. Selv om wBTC var den ledende tokeniseringsprotokollen av totalt BTC låst, var Rens virtuelle maskin ikke langt etter da den tokeniserte 21 500 BTC verdt $ 230 millioner dollar siden lanseringen i mai. Begge protokollene har klart å mer enn doble antallet låste Bitcoin i løpet av 30 dager, wBTC tiltok fortsatt et større volum BTC enn Ren.Copyright 2018. All rights reserved.

Veröffentlicht17. September 2020 von admin in Kategorie "Bitcoin